UTLC ANJUR INSPIRATIONAL ACADEMICIAN PROGRAMME (IAP) TAHAP 2

UTLC ONLINE: Pusat Pengajaran Pembelajaran Universiti (UTLC) telah mengadakan program khas iaitu Inspirational Academician Programme (IAP) pada 26 – 27 Julai 2017 di UTLC Learning Lab, OYAGSB yang dikendalikan oleh Prof. Dr. Nurahimah Mohd Yusoff. Program yang menggunakan modul Curriculum Design, Management & Development adalah lanjutan daripada tahap asas yang bertujuan untuk memperkasakan bidang pengajaran di kalangan tenaga akademik UUM. Peserta program ini merupakan pensyarah yang telah dipilih oleh pusat pengajian masing-masing untuk menjadi pemangkin kepada tranformasi pembelajaran dan pengajaran di universiti ini bersesuaian dengan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (Pendidikan Tinggi) (2015-2025). Diharap program ini dapat memberi input yang berguna kepada peserta dalam memperkasakan akademik dalam bidang pengajaran bidang masing-masing khususnya dan universiti amnya. Sekian, terima kasih.

21 September 2017